Origineel kinderfeestje op de boerderij

Stro, quads en koeien

Mag het verjaardagsfeestje van jouw kind een echte dikbil zijn? Beleef dan een beestig en origineel kinderfeestje op onze FarmFun-boerderij in Bocholt. Want op welk ander feestje kunnen kinderen bumperballen, de kalfjes strelen, spelen in een loeigrote berg stro en zich helemaal laten gaan tijdens kei-koe-le opdrachten? Reken maar dat de kinderen volgend jaar nóg niet zijn uitverteld over deze dag!

Controleer beschikbare data
image

Een beestige verjaardag met Farm4Kidzz in Limburg?

  • Jarig zijn, daar horen cadeaus van vriendjes bij! Maar… die zijn verstopt in de hooiberg of in het doolhof van stropakken. Zoeken maar!
  • Ontmoet de boerderijdieren: voel de zachte haren van een kalfje, ga op de selfie met onze konijnen, kijk hoeveel een koe plast en hoor de poezen spinnen.
  • Maak kennis met onze lieve pony Joske.
  • Ga mee met de boer op zijn quad. En nee, zelf rijden mag niet! 😉
  • Ontdek hoe onze melkrobots onze lieve koe’tjes melken.
  • Zing luidkeels mee tijdens een ritje in onze luxehuifkar met muziekinstallatie en verwarming.
  • Speel beestig leuke spelletjes op onze uitgestrekte weides.

Zorgeloos en georganiseerd verjaardagsfeestje op de farm

Overenthousiaste vriendjes en vriendinnetjes van je kind uitnodigen is één ding. Maar ze in huis hebben, is ui(t)eraard nog wat anders. Een ontplofte boel in huis of knallende hoofdpijn na een bezoek aan de binnenspeeltuin. Op de boerderij laten wij enkel het enthousiasme knallen! Een georganiseerd verjaardagsfeestje op de farm: een loeileuk alternatief waar ook ouders stressloos kunnen meegenieten.

Controleer beschikbare data
image

Veelgestelde vragen

Mogen de chauffeurs blijven?

De nodige chauffeurs mogen gratis deelnemen. We kunnen hen inschakelen bij de begeleiding en ze mogen uiteraard ook meedoen. Extra volwassenen betalen tien euro per persoon.

Welke kleding dragen de kindjes?

Speelkleren die wat vuil mogen worden! Kleding uit stoffen waaraan veel stro blijft kleven, zoals fleece en wol, raden we af. Regen? Geef hoge schoenen of laarsjes mee.

Hebben jullie uitnodigingen die we kunnen gebruiken?

Ja, hoor! Je kunt ze hier downloaden en zelf aanpassen.

Mogen we foto’s nemen?

Natuurlijk! 😉 Vraag wel even aan de ouders of je ze al dan niet mag publiceren, indien je dat zou willen.

Mogen we zelf eten en drankjes meenemen?

Geen probleem in de weide en huifkar! Maar ruim je achteraf alles weer netjes op? Als jullie frietjes bestellen, is iets extra’s eigenlijk niet nodig. De kindjes krijgen sowieso al een lekkere snack en een drankje. In onze verbruiksruimtes is het helaas niet toegestaan.

Wat bij slecht weer?

Bij regenweer spelen we in de schuur en in de stallen. Ook de huifkar, onze speeltent en het zaaltje zijn overdekt. Bij extreme koude is het in de stallen ook koud. We raden dan aan om het feestje te verschuiven. Het moet leuk blijven voor de kids!

Eten we de frietjes binnen de drie beschikbare uren?

Het feestje duurt 2,5 uur. We kijken natuurlijk niet op enkele minuutjes. Blijf je eten, reken dan op drie uur.

Hoe regelen we de betaling?

Als je boekt, rekenen we erop dat je ook komt. We vragen geen voorschot, alleen tijdig een seintje als het feestje onverwacht niet kan doorgaan. Afrekenen doen we aan het einde van het feestje. Let wel: we hebben geen betaalautomaat.

Is zo’n feestje op de boerderij wel veilig?

Wees gerust, we nemen geen risico’s. Alles verloopt onder het toeziend oog van onze ervaren spelbegeleiders. De boerderij is voorzien op loslopend wild 😉. Uiteraard moeten ze onze instructies in acht nemen. Hoewel we de nodige voorzorgen nemen, kunnen we natuurlijk nooit helemaal uitsluiten dat er iets gebeurt. Net zoals thuis dus.

Vanaf welke leeftijd is dit programma geschikt?

De kinderfeestjes bij FarmFun zijn relatief ‘ruig’ en pas geschikt vanaf de leeftijd van zes jaar. Kleine broer of zus mag meekomen, maar zal soms wat ondersteuning nodig hebben. Feestjes kunnen tot de leeftijd van twaalf jaar en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Wat als we niet met acht kinderen zijn?

De prijs (160 euro) blijft hetzelfde, ook als jullie met minder dan acht zijn.

Kan ik geld terugtrekken via mijn ziekenfonds?

Dit gaat helaas niet. Waarom? Omdat wij niet onder de categorie speelpleinwerking/sportvereniging/… vallen, en daardoor niet erkend worden.
image image